Bilen inn til service?

Har du en nyere bil med fabrikkgaranti kan du nå ta service og reparasjoner hos AutoMester verksted uten at det går utover garantien på bilen.

Du trenger ikke lenger bytte verksted, bare fordi du har byttet bilmerke.
Hos oss tilbyr vi deg kilometerservice og reparasjoner i henhold til bilfabrikkenes krav og spesifikasjoner – uansett bilmerke og modell. Diagnoseutstyr som tester bilens forskjellige systemer som for eksempel motorstyringen gir våre verksteder mulighet til å utføre slikt arbeid. Delene vi benytter i din bil er av tilsvarende kvalitet som de du ville fått hos et merkeverksted. Forskjellen er bare at du sparer tid og penger.

AutoMester verksted, har 3 års garanti på alle deler som inngår ved reparasjon og servicearbeid ved alle deres verksteder. 

Når bilen din trenger service, reparasjon og reservedeler er det trygt å ta kontakt med et offentlig godkjent verksted i AutoMester kjeden. 
AutoMester verkstedkjeden består av godkjente verksteder i henhold til sertifisering fra Statens Vegvesen, den samme godkjennelsen som de såkalte merkeverkstedene.
Dette betyr at vi har de samme kravene når det gjelder utstyr og teknisk kompetanse. Det er viktig å ha en god tilgang på bilspesifikke opplysninger vedrørende de respektive bilmerkene. Denne informasjon får vi fra forskjellige biltekniske datasystemer.

Ta en tur innom så forteller vi deg mer om dine rettigheter som bileier.

Bestill service her: